Werkwijze pruiken
en haarstukken

U krijgt bij Haarsalon Gerrie altijd eerst een uitgebreide en vrijblijvende voorlichting. Het is natuurijk belangrijk dat het haarwerk goed bij u past en dat u tevreden bent.

Onze werkwijze

Wij informeren u graag over de verschillende haarsoorten en mogelijkheden. Hieronder kunt u onze werkwijze lezen.

Voor dit vrijblijvende intakegesprek maken wij een afspraak. Dit kan vaak al de volgende dag en altijd binnen vijf dagen. Wij bespreken uw wensen en verwachtingen en geven u alle informatie die u wenst. Aan bod komen bijvoorbeeld de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken, de bevestiging ervan, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Daarna zullen wij naar gelang uw wensen een collectie haarwerken samenstellen waaruit u uw keuze kunt maken.

Levertijd en garantie

De levertijd van een confectiehaarwerk is 1 à 2 dagen. Voor een maathaarwerk bedraagt deze 12 à 16 weken. U kunt uw haarwerk 3-6 weken reserveren tot het moment dat u het nodig heeft, waarvoor we een 2e afspraak maken. Bij de 2e afspraak wordt het haarwerk op uw hoofd gepast en in de juiste coupe geknipt.

Daarnaast legt Gerrie u uit hoe u het haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden. Ook voor nazorg kunt u bij ons terecht. Ondervindt u een probleem of heeft u vragen: u kunt altijd contact met ons opnemen.

Haarsalon Gerrie verleent maximaal zes maanden garantie op eventuele fabricagefouten.