Kapsalon Gerrie

In onze kapsalon in Kapelle krijgt uw haar onze deskundige en volledige aandacht. Wij werken met producten die goed zijn voor uw haar, waardoor uw haar lang gezond blijft.

Kapsalon

We knippen en modelleren uw kapsel in elk gewenst model. Wij denken met u mee wat bij uw gezicht en haarkleur past. We knippen het haar van zowel vrouwen, mannen als kinderen. Wilt u een nieuwe kleur? Een pony, laagjes of highlights? Dan bent u bij Kapsalon Gerrie aan het goede adres. Wij helpen u graag verder naar een mooi nieuw kapsel. 

Producten
In onze Kapsalon gebruiken wij Eugene Perma Essentiel haarverzorgingsproducten van Biosthetique. Dit zijn producten die goed zijn voor uw haar. De Essentiel producten bevatten een drietal exclusieve, actieve bestanddelen: plantaardig, mineraal en uit zee.

Deze bestanddelen beschermen de haarvezel tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geven het haar glans en zachtheid. De zachtheid en de glans zijn van essentieel belang voor de schoonheid van het haar.

Voor kleuringen maken wij gebruik van de producten van Belevance. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze verf zorgt dat de warme kleur lang blijft zitten en dit zorgt voor een langdurig glanzend resultaat.

Met onze producten blijft uw haar lang mooi, glanzend en gezond. Probeer het ook en merk het verschil bij Kapsalon Gerrie in Kapelle.