Routebeschrijving

De routebeschrijving naar uw nieuwe kapsel, haarwerk of pruik.

De routebeschrijving naar kapsalon Gerrie en haarsalon Gerrie

Hieronder kunt u via Google Maps de routebeschrijving naar Haarsalon en Kapsalon Gerrie. U kunt de kortste route kiezen vanaf uw woonadres. 

Kapsalon/ haarsalon Gerrie
Adres: Binnenhof 1
4421 BS Kapelle

Wilt u een afspraak maken? Dat kan u dat hier doen! U kunt ons bellen of e-mailen om een afspraak te maken. Wij werken alleen op afspraak dus als u langs wilt komen voor zowel de haarsalon als de kapsalon maak dan een afspraak van te voren. Wij helpen u graag verder met uw nieuwe kapsel! Tot ziens in de salon!

Kapsalon Gerrie

In onze Kapsalon in Kapelle krijgt uw haar de juiste aandacht. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee wat past bij uw gezicht en haarkleur. Naast de Kapsalon hebben we ook een Haarsalon. Hier richten wij ons op pruiken en haarwerken. Wij denken ook hierin graag met u mee en nemen de tijd om samen met u tot een goede keuze te komen. We hebben verschillende soorten pruiken en accessoires. Wij kunnen uw haarwerk leveren in elke gewenste kleur en model. 

Haarsalon Gerrie

We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt met de pruiken of de haarstukken. Wij denken met u mee en gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich fijn voelt met uw nieuwe kapsel.