Pruiken en accessoires​

We hebben vele modellen pruiken en accessoires. Alle modellen kunnen geleverd worden in verschillende lengtes en kleuren. We stemmen met u af wat er bij u past en het beste bij u staat.

Onze pruiken

Als u op de foto’s klikt, kunt een vergroting zien. Op deze manier kunt u de pruiken en accessoires​ goed bekijken. Hieronder ziet u de pruiken voor vrouwen en daaronder de pruiken voor mannen. 

Pruiken en accessoires

We hebben diverse pruiken en accessoires. Indien u even geen haarwerk wil dragen vindt u bij Haarsalon Gerrie leuke alternatieven: petten, sjaals, bandana’s, Buffs enzovoorts.

De Buff kan op vele manieren gedragen worden. De naadloze sjaaltjes/mutsjes van Buff zijn wereldwijd bekend. Buff’s zijn trendy, comfortabel en in vele soorten verkrijgbaar. Ze hebben een uitstekend draagcomfort voor koude nachten, maar zijn overdag ook leuk te combineren met een trendy sjaal.

Onze accessoires

Als u op de foto’s klikt, kunt een vergroting zien. 

Haarwerk verzorgen

Een haarwerk wassen gaat net even anders en het is belangrijk dat u dit goed verzorgd en blijft onderhouden voor het lange termijn gebruik van uw haarwerk. Hiernaast ziet u een video waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.