Haarsalon Gerrie

Naast de kapsalon hebben we ook een Haarsalon. Hier richten wij ons op pruiken en haarwerken. Wij denken ook hierin graag met u mee.

Als niemand iets ziet, mag het van ons juist gezien worden!

Onze Haarsalon

We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt met de pruiken of de haarstukken. Wij denken met u mee en gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich fijn voelt met uw nieuwe kapsel. 

U krijgt bij Haarsalon Gerrie altijd eerst een uitgebreide en vrijblijvende voorlichting. Het is natuurlijk belangrijk dat het haarwerk goed bij u past en dat u tevreden bent. Wij informeren graag over de verschillende haarsoorten en mogelijkheden. Voor dit eerste vrijblijvende intakegesprek maken wij een afspraak. Dit kan vaak al de volgende dag en altijd binnen vijf dagen. Wij bespreken uw wensen en verwachtingen en geven u alle informatie die u wenst. 

Indien gewenst bezoeken wij u ook thuis of in het ziekenhuis. Ook in het weekend zijn wij bereikbaar. Bekijk hier al onze pruiken en haarstukken.

Haarwerken in beeld

In 2010 heeft Maximaal TV in samenwerking met o.a. Palazzoli een aantal programma’s gemaakt genaamd: Over leven met kanker. Eén van die programma’s gaat over de werkwijze van Gerrie in haar Haarsalon in Kapelle.

In deze aflevering ziet u hoe het haar verwijderd wordt en hoe het uitzoeken en opzetten van de gekozen pruik gebeurt.

Informatief en wellicht ook geruststellend voor diegenen die hier ook voor staan en niet weten wat hen te wachten staat. Bekijk de video hiernaast. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.