Pruiken Zeeland

Bij haarsalon Gerrie kunt u terecht voor pruiken Zeeland

Pruiken Zeeland

Kapsalon en haarsalon Gerrie in Kapelle op Zuid-Beveland heeft verschillende soorten pruiken en haarwerken. We denken met u mee en kijken wat voor haarwerk of pruik u het beste staat. Wij hebben jarenlang ervaring met pruiken Zeeland en met haarstukken. 

Kapsalon Gerrie heeft een groot assortiment voor verschillende pruiken voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. We hebben een aparte ingang waardoor uw privacy gewaarborgd blijft. En samen nemen we de tijd en kijken wij wat voor puik of haarwerk het beste bij u past of wat u wil hebben. 

Haarwerk

Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten haarwerken en pruiken die wij hebben. Daarnaast hebben wij ook een hoop verschillende accessoires die passen bij uw pruik of haarwerk. Voor een pruik kunt ook een vergoeding krijgen gedekt vanuit de verzekering. Wij begrijpen dat een pruik uitzoeken een lastige beslissing kan zijn en daarom helpen wij u en hebben wij een persoonlijke benadering. 

Door onze jarenlange ervaring met pruiken zijn wij heel kundig en weten wij precies hoe we u het beste kunnen helpen. Heeft u interesse? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dan helpen wij u verder zodat u weer tevreden bent met uw haarwerk, haarstuk of pruik. 

Contact met ons

Als u interesse heeft en meer wilt weten over onze haarwerken en pruiken Zeeland. Dan kunt u een afspraak met ons maken. Dan kunnen wij u meer vertellen over onze pruiken, haarwerken en accessoires. Onze salon bevindt zich in Kapelle dit dorp ligt centraal en we zijn vanuit verschillende plekken in Zeeland makkelijk te bereiken voor haarwerken of pruiken. We hebben onze haarstukken voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden. We zien u snel in onze salon.