Haarwerk Zeeland

Haarsalon Gerrie in de plek voor haarwerk zeeland

Haarwerk Zeeland

Haarsalon Gerrie is de plek voor haarwerk Zeeland. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende haarwerken voor mannen en vrouwen in Zeeland. Haarsalon Gerrie zit in Kapelle op Zuid-Beveland en is goed te bereiken vanuit heel Zeeland. Wij werken met een persoonlijke benadering en hebben respect voor uw situatie. We hebben ook een aparte ingang om onze haarsalon in te gaan, op deze manier wordt uw privacy gewaarborgd. 

Haarwerken en pruiken zijn een vak apart en kosten vaak tijd en zijn een investering. Zowel in het uitzoeken van het juiste haarwerk als in het maken en het bestellen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en wij zullen ze allemaal beantwoorden.

Accessoires

Naast de haarwerken Zeeland hebben we ook een groot assortiment aan pruiken, haarstukken en accessoires. Bekijk hier al onze mogelijkheden hierin. We werken al jarenlang als haarsalon met pruiken en haarwerken en hebben ook ervaring als kapper in Kapelle. We zijn heel gespecialiseerd en denken met u mee wat het beste bij u past. Samen met u zorgen we ervoor dat u tevreden onze haarsalon verlaat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en dan kunt u een afspraak maken.