Haarsalon Kapelle

Haarsalon Kapelle

Op zoek naar de perfecte pruik of het beste haarwerk? Zoek dan niet verder en ga naar Haarsalon Gerrie in Haarsalon Kapelle. Wij hebben jarenlange ervaring in pruiken en haarwerken door heel Zeeland, maar wij hebben zelf onze salon in Kapelle op Zuid-Beveland zitten.

Wilt u advies en een op maat gemaakte pruik hebben? Dan helpen wij u verder en geven wij u een persoonlijk advies. Wij leveren maatwerk en denken met u mee. Wilt u kort haar of liever lang haar? We kunnen ook verschillende kleuren leveren en in verschillende modellen. Haarsalon Gerrie heeft pruiken en haarwerken voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. 

Pruiken & haarstukken

De juiste pruik kan het verschil maken hoe u zich voelt. Een pruik of een haarstuk uitzoeken is een persoonlijke beslissing en kan soms lastig zijn. Wij helpen u hierbij en hebben geduld om samen met u te kijken welke bij u past. Naast de ingang van onze kapsalon hebben wij ook een aparte ingang voor onze haarsalon Kapelle. Dit houdt in dat op deze manier uw privacy gewaarborgd blijft. Wil u meer weten over onze haarsalon? Kijk dan hier.  Wil u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via de e-mail.