Werkwijze    U krijgt bij Haarsalon Gerrie altijd eerst een uitgebreide en vrijblijvende voorlichting. Het is immers belangrijk dat het haarwerk goed bij U past en dat U tevreden bent. Wij informeren U graag over de verschillende haarsoorten en mogelijkheden.
Voor dit eerste vrijblijvende intake gesprek maken wij een afspraak. Dit kan vaak al de volgende dag en altijd binnen 5 dagen. Wij bespreken Uw wensen en verwachtingen en geven U alle informatie die U wenst. Aan bod komen bijvoorbeeld de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken, de bevestiging ervan, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Daarna zullen wij naar gelang Uw wensen een collectie haarwerken samenstellen waaruit U Uw keuze kunt maken.
De levertijd van een confectie haarwerk is 1 à 2 dagen. Voor een maathaarwerk bedraagt deze 10 à 14 weken. U kunt Uw haarwerk 3-6 weken reserveren tot het moment dat U het nodig heeft, waarvoor we een 2e afspraak maken. Bij de 2e afspraak wordt het haarwerk op Uw hoofd gepast en in de juiste coupe geknipt.
Ook legt Gerrie u uit hoe U het haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.
Ook voor nazorg kunt U bij ons terecht. Ondervindt U een probleem of heeft u vragen: U kunt altijd contact met ons opnemen.
Garantie: Haarsalon Gerrie verleent maximaal 6 maanden garantie op eventuele fabricagefouten.
Privacy: wij werken volgens afspraak en hebben in onze salon een aparte ruimte zodat uw privacy gewaarborgd is.
Thuisbezoek: Indien U niet in staat bent naar onze salon te komen bezoeken wij U thuis of in het ziekenhuis.